Mer informasjon om Stavernsfestivalen!!

Her kommer en litt lang tekst med viktig info for grupper som skal jobbe dugnad på Stavernfestivalen 2018. 

2018-07-11
Catharina2016

Hvor møter jeg opp? 

Du møter opp i frivilliginnsjekken på innslippsområdet ved Rødberg. Se kart her: https://goo.gl/maps/EMz4WtrVDVz

For at vi skal kunne sørge for at alle kan starte og slutte på sine skift til tide, ber vi deg å møte opp MINIMUM 15 MINUTTER før vakten din begynner. 

Det vil ikke være mulig å komme seg til innslippsområdet med bil, så det beste er kollektivtransport. Da tar man rute 01 til Rødberg. Denne går både fra Larvik og Stavern. Sjekk VKT.no for rutetider. Husk at det kan være mye kø, så du må beregne god tid.

PARKERING/KOLLEKTIVT: 

I år har vi jobbet iherdig med å finne noen bedre områder for dere å parkere på. Og vi har lykkes med det! Vi har funnet en parkeringsplass nærmere området som er kun for frivillige og betalt dugnad. Adressen til parkeringsplassen er Agnes, 3290 Stavern. Da tar man buss 01 fra Agnes til Rødberg. Sjekk VKT.no for busstider.

Hvilke områder som er satt til parkering for dere finner dere her: https://imgur.com/a/S7mP0N9

For å registrere dere til frivilligparkering, må du melde deg på her: https://docs.google.com/forms/d/1DzhKJWZj4kBUC3Z6y9q6sTMYFoX1AgJ7t9czB62oap4/edit#responses 

Hva skal jeg ha på meg?

I frivilliginnsjekken får du en superkul t-skjorte som du skal bruke når du jobber, samt frivillig-armbånd. Vi bryr oss om deg, derfor er det viktig at du bruker gode sko når du jobber. Festivalen skjer uansett vær, så kle deg ellers etter hvordan været er.  Frivilligbåndet klippes hver gang du er ferdig med ditt skift. Du vil få et nytt bånd neste dag du sjekker inn dersom du skal jobbe flere dager.


Viktig ting å huske under og etter ditt skift:

Husk at du MÅ innom frivilliginnsjekken når du er ferdig på vakt – dette er veldig viktig! Hvis du ikke gjør det, får vi ikke registrert at du er ferdig på vakt og det vil da ikke se ut som du har jobbet i det hele tatt, og dere vil da ikke få betalt for jobben.  

Siden festivalområdet er stort så vil du bli fulgt av vår tilbringertjeneste til der du skal jobbe etter du har sjekket inn ved frivilliginnsjekken. For noen av dere vil dere bli sjekket ut på stedet dere arbeider. Dette er ok og gyldig utsjekk. 

Mat:

Må jeg ha med meg mat? Neida, det skal du slippe! Alle som jobber dugnad får et måltid for hvert skift man jobber. Vi prøver å ha mat som er vennlig mot personer med forskjellige allergener, men vi kan ikke garantere for at har tatt til betrakting alle de forskjellige allergier.

Veldig viktig:

Som dugnadsarbeider hos Stavernfestivalen er du et av ansiktene som representerer festivalen. Det er viktig at du ikke nyter alkohol når du jobber eller går i den superkule frivillig t-skjorta di.

Det er veldig viktig at du gjør deg kjent med HMS skjemaet som ligger her: http://www.stavernfestivalen.no/wp-content/uploads/2018/02/HMS-skjema_frivillige-1.pdf  Vær vennlig å ha skjemaet skrevet ut og ferdig utfylt før ditt første skift. Du kan levere skjemaet når du sjekker inn ved ditt første skift. 

Hakkespettboka:

Årets Hakkespettbok er nå klar! Denne vil bli gitt ut i bokformat til dere under festivalen, men dere kan også se boka her: Hakkespettboka 2018

Hvordan kontakte frivilligteamet?

Dersom du fortsatt har noen spørsmål frem til og under festivalen, må du sende mail til frivillig@stavernfestivalen.no. Dersom noe haster under ditt skift, kan du ta kontakt med frivilligtelefonen på nummer: +47 940 88 521Vi kommer ikke lengre til å besvare henvendelser som kommer på Facebook/Messenger eller andre kanaler enn de som oppgitt over.

BOT VED FRAVÆR PÅ OPPMØTE

Stavernfestivalen er en stor festival med over 1000 personer som jobber hver dag, enten som frivillig eller betalt dugnad slik som dere. For at alle funksjoner skal fungere og publikum få en god opplevelse er det veldig viktig for oss at de som sier de skal jobbe, også møter opp. Dersom dere møter opp med færre folk enn de dere har satt opp vil dere bli trukket 1500,- pr person som ikke møter opp. Dette står også i kontrakten dere har fått. Dette trekkes da fra lønnen dere får utbetalt. Dersom dere ikke møter opp med noen i det hele tatt vil vi fakture dere 1500,- pr person som skulle ha jobbet. 
 
Dette er ikke for å være kjip, eller at vi skal tjene penger på at dere ikke møter opp, men det er rett og slett fordi vi er avhengig av at det antallet vi planlegger med møter opp til jobb, slik at vi kan gjennomføre en god festival for publikummet vårt :) 

Vi gleder oss masse til å jobbe med dere og håper dere får en fin opplevlese av å jobbe hos oss. 

-- 

Mvh 
Jørgen Snøås Gustavsen

Personalkoordinator

Tlf // +47 91 00 66 66 // www.stavernfestivalen.no

Kalender

Mai
MTOTFLS
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket